Ön itt jár: > >

Egy grill, amit a legnagyobb kánikulában is öröm használni

Egy grill, amit a legnagyobb kánikulában is öröm használni A nyár a legnépszerűbb hónap grillezés szempontjából, de a kánikulában aforró tűz mellett állni, finoman szólva is kihívás. A nyílt lánggal égő faszenes grillek és a gázgrillek mellett van azonban egy harmadik opció: a kerámia grill!

A kerámia grillek zárt tető alatt, remek hőtartással doloznak, amelynek nyáron is hasznát vehetjük. Mivel a tető a sütés egésze alatt zárva van, kevesebb hő szökik ki, a kerámia anyagán pedig szinte semmi nem jön át, így a grill fala kézzel is bátran megérinthető.

A grill közelében tehát csak egy kicsit van melegebb, mint máshol a kertben, emiatt sokkal kellemesebb ezta hagyományos technológián alapuló grillt választani. A remek hőkeringetés miatt az ételek is egyenletesen, és gyorsan sülnek meg a kerámia grillben, és a sütést még olyan kiegészítők is segítik, mint a Kamado Chefreszerelt rakodó polcok.

Ez a grilltípus is faszénnel működik, de egy betöltés rendkívül hosszú ideig melegíti a grillt - nem kell gyakran az utántöltéssel bajlődni - és így élvezheti a faszénen sült étel különleges aromáját is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír grill

Keresés